loading

Over mij

Ik ben Emma Kwee en ik kan goed uit de voeten met een pen in de hand. Ik schrijf sinds 2009 voor ondernemers en organisaties in en om Groningen.

Als tekstschrijver interesseren taal en de manier waarop mensen taal gebruiken me mateloos. Ik kan het niet laten om de etiketten van chipszakken en tandpastatubes te lezen. Hoe brengen mensen zichzelf, hun bedrijf of hun product aan de man? Hoe ga je de dialoog aan met je klant in plaats van alleen maar te ‘zenden’. Wat overtuigt en wat juist niet?

Ik ben gespecialiseerd in pakkende webteksten voor bedrijven. Je kunt me inhuren voor bijvoorbeeld blogs, SEO webteksten, nieuwsbrieven of brochures. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of ik vind er de woorden voor.

Als tekstschrijver verwoord ik jouw boodschap op een heldere en pakkende manier. Het resultaat? Krachtige teksten die overtuigen!

Ik werk zowel op afstand als op locatie (in en om Groningen) en ben in voor korte klussen maar ook voor langere interim opdrachten. Ik hou van bevlogen ondernemers, enthousiaste starters en doorzetters met het hart op de tong.

Maar, genoeg over mij, wat is jouw verhaal? Laten we verder praten!

Emma Kwee

Misses Punchline

Emma Kwee