Over mij


Aangenaam, ik ben Emma Kwee. Ik heb Tekstbureau Punchline in 2009 opgericht nadat ik erachter kwam dat ik het best uit de voeten kan met een pen in de hand. Ik woon en werk in en om Groningen.

tekstschrijver Groningen

Tekstschrijver in Groningen nodig?

Als tekstschrijver interesseren taal en de manier waarop mensen taal gebruikenĀ  me mateloos. Ik kan het niet laten om de etiketten van chipszakken en tandpastatubes te lezen. Ik kijk met meer aandacht naar de reclames tussen televisieprogramma’s dan naar de programma’s zelf. Hoe brengen mensen zichzelf, hun bedrijf of hun product of dienst aan de man? Wat overtuigt en wat juist niet? Hoe ga je de dialoog aan met je klant in plaats van alleen maar te ‘zenden’.

Ik werk zowel op afstand als op locatie (in en om Groningen) en ben in voor korte klussen maar ook voor langere interim opdrachten.

Van SEO Webtekst tot Reisverhaal

Kom je niet uit je woorden? Of heb je geen tijd om na te denken over elke punt en komma? Ik ben gespecialiseerd in pakkende SEO webteksten en wervende teksten voor bedrijven. Je kunt me inhuren voor bijvoorbeeld blogs, website teksten, nieuwsbrieven of rapportages. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of ik vind er de woorden voor.

Ook een goede punchline nodig? Neem dan contact op met Tekstbureau Punchline!