loading

Wil je blogs laten schrijven?

Wil je je blogs laten schrijven? Bijvoorbeeld omdat je er zelf geen tijd voor hebt of er de woorden niet voor kan vinden? Wij schrijven graag blogs voor jouw bedrijf. We hebben aan een paar steekwoorden genoeg voor een interessant verhaal.

Wil je liever je blogs zelf schrijven, maar zoek je iemand die ze voor je kan nakijken? Ook dan kun je ons inschakelen! We redigeren je tekst en letten op een goede opbouw, zinsbouw en grammatica. Ook geven we je inhoudelijke feedback zodat je alles uit je blog haalt.

Waarom een blog beginnen?

Een blog bijhouden is tijdrovend, zeker als je daarnaast een bedrijf te runnen hebt. Het is echter wel een hele goede manier om:

  1. Je kennis te delen, mensen te interesseren voor je bedrijf en te overtuigen van je expertise.
  2. Je vindbaarheid te vergroten. Blogs zijn goed voor je SEO, helemaal als je ze laat optimaliseren op basis van zoekwoordenonderzoek.
  3. Top of mind te blijven en met iedere blog je status als dé specialist in jouw vakgebied te bevestigen.

Kortom, een blog is van enorme toegevoegde waarde voor elk bedrijf en ideaal om je doelgroep te laten zien dat je weet waar je mee bezig bent.

Voorbeelden blogs

Onze blogs zijn inhoudelijk interessant. Ze lossen een probleem of klantvraag op en bieden je lezers meerwaarde. Geen dertien in dozijn verhaal, maar unieke content met een originele invalshoek. Bovendien bevatten ze een duidelijke CTA (call to action die de lezer aanzet tot een actie). Bekijk bijvoorbeeld onze eigen blogs hiernaast of de blogs die we in opdracht schreven over:

-> Het nut van brainstormtechnieken

-> Werken tijdens de zomer? Lucky you!

-> Een huis kopen met een schenking van je ouders

In welke branche je ook actief bent, we leven ons in in je bedrijf en doelgroep. Je kunt er dus van uitgaan dat de blogs die wij schrijven passen bij jouw merk en boodschap.

Blogs laten schrijven door professionele tekstschrijvers

Wij schrijven blogs in opdracht van ondernemers en MKB. Geef ons wat steekwoorden en we schrijven binnen een paar uur een leuke blog voor je. We kunnen je ook een complete contentstrategie voor je opzetten, waarbij we zoekwoordenonderzoek voor je doen en wekelijks blogs voor je schrijven en verspreiden op sociale media.

Ook je handen vrijhouden en toch naamsbekendheid opbouwen en klanten trekken? Laat je blogs schrijven door Tekstbureau Punchline! Neem contact op.