loading

Contactgegevens

Tekstbureau Punchline

Westerhavenstraat 18a

KvK 01157567

tel: 06-19013354

E-mail

Linkedin: Emma Kwee

contact seo tekstschrijver

Contact

Zin in koffie? Wij wel! Wij zijn altijd in voor koffie en een goed gesprek. Je kunt bij ons terecht voor webteksten, blogs, brochures en andere content. We schrijven graag voor je, maar redigeren net zo makkelijk bestaande teksten. Ook denken we graag met je mee over je website. Ben je op zoek naar een tekstschrijver in Groningen? Dan maken we graag persoonlijk kennis met je. Is dat voor jou te ver weg, dan kan bellen, mailen of appen ook. Dan denken we de koffie erbij!

Je hebt het geweldig gedaan en ik ben er dan ook heel blij mee. Je hebt echt feeling voor taal! Ik ben zeer over je werk te spreken en graag doe ik in de toekomst weer een beroep op je.

"B. Gijsbers, coordinator internationalisering Hanze Hogeschool Groningen"

Wat fijn dat ik met je mocht samenwerken! Je bent niet alleen enthousiast en een fijn mens om mee te werken, je bijt je ook in dingen vast, gaat zelf op zoek naar antwoorden en komt terug met concrete oplossingen. Tot slot heb je ik ook veel om en met je gelachen. Het zou zeker geen straf zijn om nog eens met je samen te werken!

"Kim van den Bergh - Communicatiespecialist Menzis"

Je hebt ons enorm geholpen door de huisstijl en online identiteit van SNS in kaart te brengen. Je werkt gestructureerd en vol enthousiasme en bent van nature online savvy. Fijn dat je zo met ons meedenkt!

"Amir Azar, Senior Designer SNS"