loading

Tekstbureau Punchline

Ben je op zoek naar een tekstschrijver in Groningen?

Tekstbureau Punchline werkt al sinds 2009 met en voor ondernemers en organisaties in stad en ommeland. Ik ben geboren en getogen in de stad. Hier in het Noorden zijn we soms te nuchter om te zeggen waar we goed in zijn. Kop dr’ Veur en gaan is vaak het credo. Toch is het belangrijk om uit te spreken wat je doet, waarom je het doet en waar je goed in bent. Doe je dit niet, dan mis je kansen. De meeste ondernemers weten dit wel, maar hebben het simpelweg te druk…met ondernemen. Heb jij hier ook geen tijd voor? Vind je het moeilijk om de woorden te vinden voor wat je bezighoudt? Als tekstschrijver help ik je om je boodschap te verwoorden.


Er gaat niets boven Groningen

Wie kent deze slogan niet ‘Er gaat niets boven Groningen’? Door de jaren heen heb ik de bedrijvigheid in de stad en daarbuiten zien toenemen. Start-ups, horeca en toerisme, Groningen wordt steeds meer een regio om rekening mee te houden. Er is veel om trots op te zijn. Ik heb als tekstschrijver in Groningen al voor veel lokale bedrijven mogen werken, van overheid en zakelijke dienstverlening tot start-ups en ZZP’ers.


Jouw tekstschrijver in Groningen voor webteksten, blogs en brochures

Ben je op zoek naar een tekstschrijver in Groningen? Ik werk zowel op afstand als op locatie (in en om Groningen) en ben in voor korte klussen maar ook voor langere interim opdrachten. Ik hou van bevlogen ondernemers, enthousiaste starters en doorzetters met het hart op de tong. Je kunt bij me terecht voor webteksten, blogs, brochures, interviews, ondernemersplannen en levensverhalen. Maar, genoeg over mij, wat is jouw verhaal? Laten we verder praten! Ik kom graag vrijblijvend bij je langs.

Emma Kwee

Miss Punchline

Emma Kwee